Kuasai Pelanggan MEDIA SOSIAL DAN GANDAKAN JUALAN

Kuasai
Pelanggan
Media
Sosial
Dan
Gandakan
Jualan

Brands Yang Pernah hadir

POSTING TAK NAMPAK

ANDA TAHU KENAPA ?

FOLLOWER TAK RAMAI

Kenapa orang perlu follow Page Business anda? Apa yang anda buat untuk tarik lebih ramai pelanggan? Buat sharing dalam Facebook, bagi content yang menarik dan positif yang boleh buatkan ramai orang nak baca dan stay dekat post anda sekaligus share. Kan lagi best macam ni.

HEADLINE BOSAN

Inilah jadinya bila ramai fokus pada teknikal Fb Ads, padahal yang paling power untuk tarik ramai pelanggan adalah ayat. Ayat yang kita gunakan untuk sampaikan mesej anda kepada pelanggan dan orang ramai. Ramai owner bisnes bila buat ayat langsung takde emosi.

TAK TAHU "Call To Action" YANG BETUL

Ayat dah power tapi satu je kelemahan owner bisnes iaitu bila tak tahu nak Call To Action ke mana dan CTA yang nak disampaikan tu tak berapa jelas dan buatkan pelanggan tak tau nak komen apa atau nak klik link whatsapp. Lagi satu, tiada urgency yang buatkan pelanggan REBUT produk anda.

TAK FAHAM MASALAH PELANGGAN

Ramai usahawan sebenarnya tak tau apa masalah pelanggan dan solusi untuk masalah yang mereka hadapi. Usahawan tahu adalah nak menjual sahaja. Manusia lebih suka bila ada orang ambil berat dan berikan advice terhadap masalah dihadapi. Anda adalah “Problem Solver”.

Haa, samakan macam masalah korang?
Mesti stress, dah buat macam-macam tapi tak ada HASIL ?

Dah Ready Nak Saya Bantu ?

Cukup cukup lah tu buat buat pandai dan try nak survive sendiri.
Bisnes pun semakin TENAT!
Anda tahu kalau anda buat benda betul, duit akan masuk tak henti-henti, jualan makin meroket setiap bulan

JOM TEMUI ONLINE ROKET MARKETING EXPERT ANDA NAJIB ASSADOK SECARA BERSEMUKA
PADA 23 - 25 SEPTEMBER 2022

APA KEISTIMEWAAN
ARB SEPTEMBER 2022 NI?

belajar dari online rocket expert marketing anda

KENALI SAYA NAJIB ASADDOK

Najib Asaddok merupakan pengasas Momentum Internet Sdn. Bhd. dan selaku CEO. Saya berpengalaman dalam bidang jualan sejak tahun 2004 lagi. Sekarang, saya fokus dalam membantu 10,000 peniaga dan usahawan untuk Gandakan Jualan 10X Kali Ganda melalui program Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan Roadtour Momentum Bisnes yang sedang berlangsung ke seluruh Malaysia.

Saya telah di anugerahkan sebagai “100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017” dari Entrepreneur Insight, “Nona Best Social Media Trainer Award 2018” dalam Anugerah Nona Superwoman, “Digital Marketing Solutions Awards 2020” dari The Brand Laureate dan dapat penganugerahan “Ikon Keusahawanan Orang Muda Johor 2021′‘ oleh Kerajaan Johor.

Baru-baru ini telah mendapat pengiktirafan di peringkat antarabangsa dengan menerima anugerah Marketing 2.0 – Outstanding Leadership Award sempena Persidangan Marketing 2.0 – Global Gathering of Brand Builders & Marketers 2022 yang diadakan di Intercontinental, Dubai Festival City, UAE.

Pada tahun 2019, saya telah berjaya menamatkan pengajiannya dalam Master in Business Administration (MBA) dari Anglia Ruskin University. Sekarang ini, sedang menyiapkan Doctorate in Business Administration di Open University Malaysia.

Dalam program Advance Roket Bisnes (ARB) September 2022 kali ini, saya fokus membantu peniaga-peniaga online untuk Kuasai Pelanggan Di Media Sosial dan Gandakan Jualan dengan strategi dan teknik pendigitalan terkini dalam jualan yang akan mengubah 360°  darjah kehidupan mereka. 

Sehingga kini, saya bersama Team Momentum telah membantu seramai 73,140 peniaga online sepanjang tahun 2018 hingga 2021. Kami juga telah membimbing 638 peniaga secara dekat dalam program Platinum dan Ultimate Membership yang berjalan selama 12 bulan.

PENSIJILAN YANG DIIKTIRAF

Anugerah Yang Pernah Diterima

liputan media

Ini Kata Mereka Yang Hadir

Advance Roket Bisnes

Mereka bukan saja hadir program, tapi mereka juga buat tindakan yang luar biasa semasa program sedang berjalan lagi. Buat Jer ! Jangan Tunggu !

Orang yang nak berjaya, dia sanggup korban sedikit masa untuk belajar & dapatkan ilmu, insyaAllah ia akan bantu ubah hidup jadi lebih baik

Najib Asaddok

DENGAR APA KATA USAHAWAN

ARB YANG BERJAYA

Muhammad Khairi Bin Wahid
(Founder Tokan Helmet)

Sedih sangat dulu, nak capai sales RM60,000 Puan Yat memerlukan masa lebih 14 tahun baru impian tu tercapai. Sales bisnes stuck, tak ada siapa yang guide dan bantu. Ditambah bila waktu PKP kedai terpaksa ditutup sepenuhnya. Siapa sangka, servis printing yang diusahakan nya berjaya capai RM1 Juta pada tahun 2021 selepas onlinekan bisnes dan dapatkan tunjuk ajar yang betul dari seorang guru.

 

Diana Dyan
(Co-Founder Sara Anna HQ)

Lebih 15 tahun buat bisnes, bukan untung yang Puan Isnaini dapat tapi rugi dan hutang semakin bertambah. Makin lama dia buat marketing, produk yang dia jual semua tak laku dan mampu letak bawah katil je. Lepas dapatkan bimbingan dan tunjuk ajar, dia konsisten dapat buat sales RM130,000 sebulan berbanding dengan sales dulu hanya RM2000 je

Puan Rejanah
(Founder RB Beauty)

Dulu hanya konsult pelanggan di kedai mamak jer. Faham dengan situasi bising dan banyak gangguan, saya bermula menyewa sebuah kedai kecil. Dia merupakan seorang akauntan yang tak tahu langsung tentang sales dan marketing. Sekarang, berkat bimbingan, dah dapat capai jualan melebihi RM1.5 Juta.

Puan Isnaini Bt Moin
(Founder Sahira Shop)

Disebabkan Covid-19 dan PKP,  kehilangan sumber pendapatan sekelip mata dan yang paling mencabar bila duit tinggal RM300 jer. Dengan bimbingan,  beberapa bulan kemudian, sales daripada RM2,000 mula meningkat ke RM6,000 kemudian RM10,000 sebulan. Hebat kan? Jual bahulu jer.. 

Datin Cynthia
(Founder Market Tokow)

Mula berniaga dari tepi jalan, kini  mempunyai 3 buah kilang pengoperasian. Chef Tako ada hampir 800 Ejen di seluruh Malaysia. Berkat berguru dengan Tuan Najib Asaddok segalanya berubah. Jualan tertinggi yang Chef Tako dah capai setakat ini RM 3 Juta sebulan. 

Maklumat Perjalanan Program

SUCCESS JOURNEY

Extra Session bernilai RM 2,999 secara

PERCUMA

SUCCESS JOURNEY 1 :
09 OGOS 2022

SUCCESS JOURNEY 2 :
22 OGOS 2022

SUCCESS JOURNEY 3 :
06 SEPTEMBER 2022

SUCCESS JOURNEY 4 :
20 SEPTEMBER 2022

Sabar, sabar, sabar ! Rileks dulu..

Berapa saya perlu laburkan untuk Kelas ARB September Ni? Eh, jgn lupa kelas OFFLINE tau! 

TAWARAN HARI INI
Tiket Economy cuma.....

RM7,697

RM799 Jer..

Jimat RM7,198 Tau !!!

Haaa nak sikit ke nak banyak?

DISKAUN banyak ni...

Jap! Better grab tiket PRIME MAX terus jer, macam-macam kelas dapat..

Tawaran jika daftar sekarang

Normal Price :

RM7,697

(Jimat RM7,198)

RM799

Tawaran jika daftar sekarang

Normal Price :

RM10,695

(Jimat RM9,296)

RM1,499

Tawaran jika daftar sekarang

Normal Price :

RM20,692

(Jimat RM 18,493)

RM2,299

Kami Menerima Bayaran Seperti Dibawah :

Boleh semak semula di email anda dan cari@''search'' dengan kata kunci Momentum Internet.

Jika tiada online banking, pastikan anda telah mendaftar dahulu dan mendapat nombor invois, kemudian buat pembayaran secara manual melalui mesin deposit ATM dan berikan resit pada Team Momentum yang anda telah  berhubung. 

Untuk pendaftaran, anda boleh klik link SINI

Anda boleh berhubung dengan mana-mana Team Momentum kami untuk sebarang persoalan, klik sahaja link SINI

Sebelum anda membuat sebarang pembayaran pastikan anda telah membaca dan bersetuju dengan Terma & Syarat program kami. Anda perlu memaklumkan kepada kami sekurang-kurang 1 minggu sebelum program berlangsung. Sila hubungi khidmat pelanggan kami untuk maklumat lanjut.

Pastikan anda telah memuat turun aplikasi ZOOM terlebih dahulu dan klik semula link
tersebut. Sekiranya, dah tersedia aplikasi ZOOM, pastikan aplikasi tersebut telah
dikemas kini (updated) untuk mengelakkan sebarang masalah untuk mengakses link.

Sekiranya anda telah mendaftar, pastikan anda sentiasa menyemak email anda untuk mendapatkan maklum lanjut. Atau hubungi mana-mana Team Momentum yang telah anda berhubung.

  1. Sebarang rakaman AUDIO, VIDEO, KAMERA atau seumpamanya tidak dibenarkan semasa Program Online berlangsung. Momentum Internet Sdn Bhd berhak mengambil tindakan ke atas peserta jika membuat sebarang rakaman semasa Program Online berlangsung.
  2. Penganjur MELARANG mana-mana pihak mengadakan program atau latihan seumpama program ini atau menggunakan nama dan kaedah seumpamanya tanpa kebenaran bertulis daripada Penganjur yang merupakan pemilik sah harta intelek berkaitan dengan program ini.
  3. Penganjur berhak membatalkan penyertaan peserta program yang mengingkari atau melanggari mana-mana syarat penyertaan yang dinyatakan dengan serta-merta dan yuran program tidak akan dikembalikan kepada peserta yang menyertai program.
  4. Anda wajib menyertai kelas ini sepenuhnya untuk layak memohon pemulangan wang jika anda rasa kelas ini basic dan tidak mempunyai sebarang input (Permohonan hanya sah dalam tempoh 7 hari selepas tarikh akhir kelas sahaja)

Link untuk update butiran peserta akan diberikan selepas pendaftaran dan pembayaran tiket selesai dan disahkan. Sila semak email anda selepas pendaftaran.

Advance Roket Bisnes
Join Our Newsletter
Ă—

Cart