Bisnes Masih Lagi Level Yang Sama?

Hai, Assalamualaikum. Eh saya nak tanya ni,
anda ada kenal tak seseorang yang dah buat
macam-macam tapi bisnes macam tu jek. Kalau ada peningkatan pon sekejap jek, kejap naik kejap turun itupun tunggu musim raya. Saya faham dan tahu ini adalah cabaran yang paling ramai di lalui kepada ramai perniaga tidak kira anda sebagai
(FOUNDER, STOKIS,AGEN,DROPSHIP DAN LAIN-LAIN).

Bukan tu jek, anda ada tak isu bawah ini :

Sales STUCK tak naik-naik macam tu jek.
Pening nak buat copywriting sebab takda idea
Brand masih lagi orang tak kenal kalau tanya 10 orang awam belum tentu sorang pun kenal
Team atau ajen ramai tapi tak perform menyebabkan anda kena buat semua benda sendiri
Haa..tak kan nak biarkan jek semua ni tanpa buat apa-apa?
wuisshhh.. bahaya beb,
lagi dibiarkan lagi melarat nanti silap-silap terpaksa tutup atau tukar bisnes baru.
Jom sertai kami di ARB Reunion 2022.
Kelas OFFLINE selama 2 Hari 1 Malam secara PERCUMA.
Khas buat peserta ARB yang terawal sahaja.
1000 seat disediakan. Booking Seat anda SEGERA!!!

© 2022 Momentum Internet Sdn. Bhd. (1079998-A). All rights reserved.

×

Cart