ONLINE WEBMINAR

18 - 20 Disember 2020

TAWARAN 50% SEMPENA MEGA SALES BAKAL TAMAT DALAM MASA:

Hari
Jam
Minit
Saat
Play Video

"Serius saya STUCK dan BUNTU. Dah macam-macam cara marketing saya buat. Tapi tak jadi-jadi. Sales Krik Krik. Bisnes makin TENAT!"

Anda mungkin pernah dengar keadaan usahawan seperti di atas ini. Anda tahu kalau anda buat benda betul, duit akan masuk tak henti-henti, Sales lebih meroket setiap bulan.

ANDA TAHU KENAPA ORANG TAK RESPON POSTING ANDA??

FOLLOWER TAK RAMAI

Kenapa orang perlu follow Page Business anda? Apa yang anda buat untuk tarik lebih ramai pelanggan? Buat sharing dalam Facebook, bagi content yang menarik dan positif content yang buatkan ramai orang nak baca dan share post anda. Kan lagi best macam ni.

HEADLINE SKEMA DAN LEMAU

Inilah jadinya bila ramai fokus pada teknikal Fb Ads, padahal yang paling power untuk tarik ramai pelanggan adalah ayat. Ayat yang kita gunakan untuk sampaikan mesej anda kepada pelanggan dan orang ramai. Ramai owner bisnes bila buat ayat langsung takde emosi, sampaikan bila orang nak baca pon takde 'FEEL' dan orang terus cabut lari bila baca headline, terus je cabut lari.

TAK TAHU CARA "Call To Action" YANG BETUL

Ayat dah power tapi satu je kelemahan owner bisnes bila Call To Action dia lupa nak letak dan CTA yang nak disampaikan tu tak berapa nak jelas dan buatkan pelanggan tak tau nak komen atau nak klik link whatsapp. Lagi satu, tiada urgency yang buatkan pelanggan REBUT produk anda.

TAK FAHAM MASALAH PELANGGAN

Ramai usahawan sebenarnya tak tau apa masalah pelanggan mereka dan apa solusi untuk masalah yang mereka hadapi, yang usahawan tahu adalah nak menjual sahaja. Manusia kan lebih suka bila ada orang ambil berat dan berikan advice dengan masalah yang mereka hadapi. Jadi, anda sebenarnya adalah "Problem Solver"

APA SEBENARNYA CARA BETUL NAK BUAT AYAT POWER NI??

BINA CONTENT YANG MENARIK

Buat sharing dalam Facebook, bagi content yang menarik dan positif content yang buatkan ramai orang nak baca dan share post anda. Orang bosan dan takut kepada orang yang selalu sangat nak menjual

TAJUK KENA POWER

Gunakan trending post untuk menarik perhatian audiens anda supaya mereka berminat nak baca posting anda di media sosial. Kalau anda pergi kedai beli novel atau surat khabar, pasti anda tengok TAJUK dulu betul? Sama macam copywriting.

BUAT FACEBOOK LIVE

Sharing paling banyak di Facebook bila anda buat Live kerana orang minat nak tengok Live, lagi-lagi kalau anda buat contest secara LIVE. Beranikan diri untuk bercakap atau interview pelanggan anda. Lebih mudah. Fb Live paling power untuk tarik perhatian pelanggan.

ADVANCE
ROKET
BISNES

Advance roket bisnes titik permulaan seorang usahawan yang ingin online-kan bisnes mereka. Sebelum belajar Facebook Ads, anda perlu tahu nak tulis copywriting yang betul-betul memukau pelanggan supaya rebut produk anda. Barulah anda tak melebur duit di Facebook Ads. Ilmu-ilmu di Advance Roket Bisnes buatkan bisnes anda mudah dilihat oleh orang ramai dan mendapat perhatian di sosial media.

SIAPA SAYA YANG BOLEH BANTU ANDA??

Najib Asaddok adalah seorang Usahawan Internet sejak 2009, Master Trainer untuk pemasaran digital dan online, penulis kepada 6 buah buku antaranya Buku Roket Emel & yang terbaru 4 Turbo Copywriting. Beliau merupakan CEO Momentum Internet Sdn Bhd syarikat yang beliau asaskan. Beliau berpengalaman dalam bidang sales sejak tahun 2005 lagi dan ilmu itu membantu beliau berjaya dalam perniagaan yang beliau ceburi.

Najib Asaddok juga telah melatih puluhan ribu usahawan dari seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei. Beliau menjadi rujukan kepada usahawan yang melebarkan sayap melalui pemasaran online. Melalui skill & ilmu beliau, ramai usahawan berjaya mencapai jualan ribuan ringgit ke jutaan ringgit setiap tahun dengan Formula Online Rocket Marketing yang mudah & senang dilakukan.

Beliau pernah diundang untuk memberikan perkongsian di beberapa badan kerajaan & Universiti seperti MARA, Perbadanan Usahawan Negeri Johor, MRSM, Kolej Komuniti, UPSI, UTM, KUIS dan banyak lagi. Selain itu beliau juga ditemuramah beberapa media seperti Harian Metro, Majalah Harmoni, Nasi Lemak Kopi O TV9, Selamat Pagi Malaysia, Astro, Sinar Harian & Majalah Remaja.

Beliau juga banyak membantu usahawan melalui siri latihan online di Facebook, Youtube & siri emel kepada ramai usahawan. Beliau sangat percaya, hidup manusia boleh berubah jika ada ILMU, Kesungguhan & sifat berserah kepada Allah SWT. Tugas kita sebagai manusia hanya BUAT JER & konsisten capai kejayaan.

Ini Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir Advance Roket Bisnes

Mereka bukan saja hadir program, tapi mereka juga buat tindakan yang luar biasa semasa program sedang berjalan lagi. Buat Jer!!!

Bisnes Travel Dari RM20k ke RM100k Sebulan.

Pernah rasa sengsara hidup apabila dalam wallet ada RM1 dan hutang pulak keliling pinggang.

Bisnes Fesyen Zero to RM2juta Setahun

Terpaksa jual kereta suami untuk hadir ke kelas. Hasilnya luar biasa atas tindakan yang luar biasa.

Bisnes Dari Rumah Jana RM50k Sebulan

Siapa sangka bisnes dari rumah jer boleh jana jualan luar biasa. Bantu orang dengan set berpantang. Amacam?

Dari Rumah Flat Ke Bangunan 3 Tingkat

Dulu sales RM20k-RM30k saja. Sekarang terpaksa pindah ofis 3 tingkat sebab production terlalu banyak

Bengkel Motor Jana Lebih RM200k Sebulan

Bengkel motor yang luar biasa, ingatkan tak perlu buat marketing, bila buat marketing menggila jadinya

Ditipu dan Berhutang RM20juta, Bangkit Semula RM8juta Setahun

Bangkit semula menyambung legasi bisnes keluarga dan anak muda beranikan diri untuk tindakan yang luar biasa.

Jualan Jatuh Sampai Staff Takut. Sekarang RM1juta Sebulan

Bisnes 13 tahun akhirnya tewas dengan kemajuan teknologi sekarang. Selepas buat tindakan untuk onlinekan bisnes. Sesuatu yang luar biasa berlaku

Tak Pasti Boleh Jual Cincin Online Tapi Sekarang RM120k Sebulan

Cincin jual Online? Tuan Muhammad sales dari RM40k malah pernah lebih teruk daripada itu. Sekarang team makin berkembang dan pelanggan makin bertambah

Jualan Kain Pasang RM8000 Sebulan ke RM128k Sebulan

Bangkit semula dan terus buat tindakan.dengan bisnes kain sehingga berjaya buka kedai sendiri. Bermula dari rumah dan jualan lebih yang dijangka.

USAHAWAN YANG PERNAH HADIR

"Anda yang nak berjaya akan sanggup korbankan sedikit masa untuk luangkan masa demi ILMU dan insyaAllah akan bantu anda ubah HIDUP jadi lebih baik"

Najib Asaddok

TARIKH : 18 hingga 20 Disember 2020

(3 Hari 2 Malam)

MASA :

HARI PERTAMA (JUMAAT) : 8.00 Pagi hingga 11.00 Malam

HARI KEDUA (SABTU) : 8.00 Pagi hingga 11.00 Malam

HARI KETIGA (AHAD) : 8.00 Pagi hingga 5.00 Petang

*PAKEJ 1ST CLASS SESI EXTRA COACHING PADA HARI ISNIN ( 21 DISEMBER 2020 ) SEHINGGA JAM 1 TENGAH HARI

TAWARAN 50%

TAWARAN 50% SEMPENA MEGA SALES

*kelas dijalankan secara online bersama Tuan Najib Asaddok secara webinar

TAWARAN 50% SEMPENA MEGA SALE BAKAL TAMAT DALAM MASA:

Hari
Jam
Minit
Saat

DAPATKAN AKSES ANDA SEGERA. HANYA RM999. JIMAT RM11,695

DAPATKAN AKSES ANDA SEGERA. HANYA RM749. JIMAT RM6,947

DAPATKAN AKSES ANDA SEGERA. HANYA RM499. JIMAT RM5,500

TAWARAN 50% SEMPENA MEGA SALE BAKAL TAMAT DALAM MASA:

Hari
Jam
Minit
Saaat

Sebarang pertanyaan atau perlukan bantuan sila klik butang di bawah ini untuk dapatkan bantuan Team Momentum